4 съвета за тънка талия

otslabvane-taliia

Една от най- критичните зони за отслабване по тялото е талията. Там се натрупват най- много мазнини, но се топят най- трудно.

Тлъстинките по корема, освен че дразнят естетическия вкус, са и опасни за здравето. Могат да причинят редица здравословни проблеми, като кръвно и сърдечни заболявания.

Ако искате да се вталите, но без да се подлагате на строги диети, трябва да въведете някои промени в ежедневните си навици и меню. Чрез тях ще ускорите метаболизма си и ще започнете да паласките.

Ето кои са най- важните промени:

1. Протеинова закуска
Това е храненето, което ни осигурява енергия за целия ден. Но ако ядете порция протеини на закуска, ще увеличите физическата си издръжливост и ще ускорите метаболизма си. Можете да включите яйца, прясно или кисело мляко, малко сирене и пр. Само внимавайте да не прекалите, защото може да предизвикате обратен ефект.

otslabvane-20

2. Консумация на фибри
Те са необходими за отслабването, а и за доброто ни здраве като цяло. Подобряват храносмилането, помагат да елиминираме токсините по естествен начин и намаляват нивата на холестерол. Освен това, засищат идеално. Сред най- препоръчителните източници са: чия, ленено семе, боровинки и др. Като цяло, повечето плодове, зеленчуци и семена са богати на фибри, така че можете да разнообразявате много менюто си.

3. Вода с лимонов сок
Един от най- ефективните начини за ускоряване на метаболизма е да се пие чаша вода с лимонов сок всяка сутрин на гладно.

4. Правене на упражнения
Този съвет не е изненада за никого. Всички знаят, че движението и спортът за ключът към хубавата фигура, но повечето предпочитат да си стоят вкъщи на дивана пред телевизора. Но като искате да станете по- активни, запомнете с разходки по 30 минути. Постепенно увеличавайте времето и скоростта. Впоследствие можете да започнете с упражнения, като отново започвате по- леко и с времето увеличавате интензитета им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване