3 рецепти за плосък корем

korem-otslabvane

Всяка жена иска да има плосък корем, особено през лятото. Ето 3 природни рецепти, които могат да са ви полезни.

1. Чай за сваляне на корема.

Напитката се приготвя от дафинов лист, салвия и канела. 3 подправки с храносмилателни свойства. Консумацията им почиства корема от газовете, отговорни за подуването на корема. И трите подправки ускоряват метаболизма.

2. Шейк за плосък корем.

Този пречистващ шейк се приготвя от ленено семе, ананас и ленено семе. Освен че напитката помага за топенето на мазнините, има и много добър засищащ ефект. Не само ще пречисти тялото ви, но и ще ви помогне да стопите мазнините по корема. Пийте го всеки ден на гладно. Съставките са: 2 лъжици ленено семе, 2 парчета ананас, ½ краставица, 1 чаша натурален сок по ваш избор. Разбийте съставките, докато получите хомогенна смес.

korem-recepti

3. Крем за намаляване на мазнините по корема.

За да го приготвите ви трябва, 1 лъжица йод за външна употреба и крема ви за тяло. Може да използвате бял йод, за да не се цапа толкова. Добавете йода към крема. Нанася се вечер и трябва да спите с него. Да не се използва, ако сте бременни, болни се от хипертиреоидизъм, ако кърмите. Ако видите някаква странична реакция по кожата си, измийте веднага и не го използвайте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване