3 по- особени съвета за отслабване

rukola

Писнало ви е да чувате все едни и същи съвети? Знаете наизуст, че трябва да ядете повече плодове и зеленчуци, да сервирате десерта в малка чинийка и да се движите? 3 съвета, които ще ви помогнат да контролирате теглото си тази есен:

1 Овкусете добре салатата си

Една от грешките, които жените допускат, е да се отегчават от салатата си, тъй като не я овкусяват, за да си спестяват калории. Това е много лоша според експертите по хранене: тези, които го правят, огладняват бързо и увеличават риска да налетят да нещо много калорично.

Добавете малко протеин към салатата си (малко пилешко или пуешко, шунка, варено яйце, орехи и пр.) и овкусете със зехтин, ябълков оцет и засищащи подправки.

zdravosloven-hladilnik

2 Помислете за замразените зеленчуци

Разбира се, свежите са най- добрият вариант. Проблемът е, че не винаги имаме време да ги приготвим и се отказваме да ги ядем. Затова, можете да използвате от време на време замразени. Можете да ги приготвяте на пара, на микровълнова, на скара, бъркани, печени и пр.

3 Намалете термостата

През студените месеци можете да стимулирате топенето на мазнините, като намалите термостата. 24 градуса се приема като неутрална температура, при която организмът нито произвежда, нито губи топлина. Когато температурата се намали до 19 градуса, започват да се топят мазнини и се подобрява чувствителността към инсулина. Така контролираме и кръмната захар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване