3 причини, които увеличават токсините и ни карат да дебелеем

дебелеенеЗатлъстяването е хранително разстройство, което се дължи на много причини, но не само тях трябва да имате предвид, а и тези, които увеличават токсините в тялото и водят до дебелеене. Така ще можете да отслабнете.

Понякога да отслабнеш е по- трудно, отколкото си мислите, тъй като може би има причини, които увеличават токсините в тялото. Затова трябва да ги откриете и отстраните, тъй като в противен случай, няма смисъл нито от диетата ви, нито от упражненията.

3 причини, които увеличават токсините

1. Стрес. Въпреки че сам по себе си не е токсичен, пречи да пречистването на тялото и затова застраша отслабването ви. Когато сте под стрес, се активират хормоните адреналин и норадреналин. Те сигнализират тялото, че трябва да се защитава. Когато това се случи, много пречистващи процеси се спират и отстъпват пред болести като диабет, мигрена, сърдечно- съдови заболявания, затлъстяване. Тялото няма възможност да атакува токсините, те го отслабват и товаалкохол влошава здравето ви. Открийте своя начин да се отърсвате от стреса – спорт, движение, медитация и пр.

2. Алкохол. Може да сте на диета, но ако прекалявате с пиенето, няма да успеете да отслабнете. Токсините в алкохола удрят директно черния дроб. Ако това стане, той предизвиква увеличение на мазнините. От друга страна, черният дроб започва да не работи добре, което още повече намалява възможностите за отслабване.

3. Прекалена консумация на рафинирани продукти. Те съдържат консерванти, оцветители и окислители, които при повишена консумация, предизвикват задържане на течности, хранителни алергии и увеличение на токсините, които тялото не може да обработва. Те се трупат в тялото и намаляват отслабването.

Тези причини, заедно с още някои, могат да ви накарат да се откажете от диетата си за отслабване. Но ако само игнорирате тези три причини за увеличаване на токсините, резултатите няма да закъснеят.

Стрес. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване