Салата „Четка“ за отслабване

Салата „Четка“ за отслабванеСалата „четка“ е един чудесен начин да загубите от няколко до пет килограма излишно тегло и да влезете във форма след празниците. За тази салата има доста положителни коментари от пробвалите я – много от отслабналите казват, че след такава диета, с една салата,  не само са загубили тегло, но също така са успели да намалят обема на коремът си.

В салата „Четка“ са включени храни, богати на минерали и витамини, те ще ви позволят да се отървете от вредните токсини, които са натрупвани в организма от години. Понякога като заместител на салатата „Четка“ за загуба на тегло се използва и салата от цвекло, разделена  на порции за няколко хранения.

Рецепта за Салата „Четка“ – първи вариант:

Нуждаете се от цвекло, моркови, зеле и зелена салата.

Моркови и цвеклото трябва да се обелят и настържат на ренде, също така се процедира и със зелето и зелената салата.  Добавя се  лимонов сок който може да се разреди за повече сочност на салата с малко вода.   Сложете салата за 30 минути в хладилник, след това добавете зехтина и разбъркайте.
Изяжте салатата за отслабване същия ден. Цял ден яжте само от тази салата, тази диета трае 5 дена.  По време на тази диета  е препоръчително да се пие много вода.

СалатаСалата „Четка“ рецепта две

Нуждаете се от портокал, мандарина, грейпфрут, лук и маслини. Плодовете се нарязват на кубчета или филийки, добавят се маслини и лук за да посегнат. Подправете салатата за отслабване с лимонов сок и зехтин. Тази опция не се препоръчва за хора със заболявания на стомашно-чревния тракт и за тези, които са алергични към цитрусови плодове.

Има изобилие от възможности: салата „Четка“ със зеленчуков вариант – добавяте: домати, краставици, репи и марули ит.н.

По принцип, пробвайте няколко диетични салати за да изберете коя точно рецепта ви допада най-много.

За да свалите килограми по-ефективно и по-дълго време да запазите теглото в норма, се препоръчва да се съчетаят това прочистване на тялото с упражнения или по-силни физически натоварвания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване