Как да отслабна в бедрата?

ПОП1Въпросът за това как да се отървете от излишните мазнини в ханша и да имат стройни крака, вълнува, вероятно, всяка жена. В интернет и по списанията можете да намерите много диети, които твърдят, че допринасят за загубата на излишните килограми и сантиметри в ханша. Но ние смеем да ви разочароваме: няма „специални“ диети за отслабване само на една част на тялото. Само организма може да реши къде и кога да отслабнем.

Има хора, които губят тегло равномерно, т.е. излишните мазнини си отиват равномерно. Други хора не са такива късметлии. Техният начин на отслабване е от горе на долу. Това означава, че първо на човек отслабва шията, след това в раменете и гърдите и най-накрая в бедрата. Това основно се отнася до природните характеристики на женското тяло. Така Майката Природа иска да запази стратегически запаси резерв в случай на бременност.

Какво да правим?
Ситуацията може да бъде поправена, ако се коригира в правилна посока храненето и то в полза на диета за бедрата: да се даде приоритет на яденето на плодове и зеленчуци и намаляване на сладките и брашното. Освен това е важно всеки ден да се заделят поне по двадесет минути за специални упражнения за бедрата.

Упражнения за отслабване на бедрата

images11Първото упражнение. То ще ви помогне да се отървете от „ушите“ на бедрата. Разположете краката си на ширина на раменете и повдигнете бавно и високо левия крак, колкото можете. Повторете така с всеки крак по петнадесет пъти.
Второто упражнение. Това е взето от кикбокс и има благоприятен ефект върху пълните бедра. Енергично ритайте въздухът с десния крак напред, след това – с левия. Повторете между 15 и 20 пъти упражнението.
Третото упражнение. Краката са широко разтворени, сега редувайте ритниците с полуприклек, като сгъвате леко коленете. Повторете упражнението по 10 пъти на крак.
Четвъртото упражнение. Всеки е запознат с клякането. Въпреки очевидната си простота, това упражнение е много ефективно. Повторете клякането поне по двадесет пъти на две серии.
За най-добри резултати може да се поглезите и да си правите един път седмично антицелулитен масаж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване