Какво олио да използвате в диетата си

АНТИОКСИДАНТНО ОЛИО ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИТЕ

Олиото е продукт, който е важен, ако искате да се справите с наднорменото тегло и затлъстял черен дроб. Затова е важно да знаете какво олио можете да използвате в диета за отслабване, за топене  на мастната тъкан, за затлъстял черен дроб или пречистване. Чернодробната стеатоза (затлъстял черен дроб) е една от най- разпространените болести, свързани с наднорменото тегло и се нуждае от специална диета.

олио олио1

КАКВО ОЛИО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ В ДИЕТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ЗАТЛЪСТЯЛ ЧЕРЕН ДРОБ?

Олио от сусам. Олиото, добито от студеното пресоване на сусамово семе, е много богато на антиоксиданти, които защитава черния дроб, помагат да премахнат токсините, които могат да застрашат органа. От друга страна, сусамовото олио е богато на витамин Е, който намалява възпаляването на клетките на черния дроб. Подобрява метаболизма и помага да отслабнете.

Олио от ленено семе. Богато е на омега- 3 и омега- 6 мастни киселини, които намаляват холестерола и предпазват черния дроб от мазнините.

Олио от шафран. Също богато на омега- 3 и омега- 6, подобрява метаболизма на черния дроб, като избягва натрупванетозехтин на мазнини и токсини в него. Също така, намалява апетита, топи мастните натрупвания и помага да отслабнете.

Олио от черен дроб на акула. Съдържа алкилглицероли, които пречат на триглицеридите да се натрупват в черния дроб. Подобряват метаболизма на мазнините, като така помагат да сваляте килограми.

Зехтин. Богат на антиоксиданти, витамин Е, омега- 3. Защитава сърдечно- съдовата система, черния дроб и помага да отслабвате.

За да се възползвате напълно от свойствата на тези видове олио, използвайте ги в суров вид, като подправка. Избягвайте пърженето и употребата на олио в готвенето.

Съветите на Лео за зехтина. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване