За да отслабнете – мийте си редовно зъбите!

зъбиАко искате да отслабнете, а все не успявате да се преборите с апетита – открит е нов начин, който може да ви помогне да свалите няколко килограма. Американски учени след няколко експеримента установяват, че тайната за отслабването е в пастата за зъби.

Веднага щом като се почувствате гладни – не бързайте  към хладилника или кухнята, а вместо това отидете в банята и си измийте зъбите. Така залъгвате глада, понеже заради вкуса на паста в устата ви храната никак няма да ви бъде вкусна. Заради цялото това нещо изчезва апетита, категорични саотслабване специалистите, и отслабването е реалност.

Установено е дори, че някои от пастите свеждат до минимум желанието да хапнете нещо вкусно. Оказва се, че най – ефикасни са, тези които имат вкус на розмарин, както и на мента.

Всички знаем, че много голяма част от хората, да не кажа почти всички притежават изключително вредния навик сядайки пред телевизора да се тъпчат, дори и без да усещат глад. Точно поради тази причина най – вече в късните часове през нощта или вечер колкото пъти усетите глад – толкова пъти отидете в банята и измийте зъбите си. Това хем е полезно за вашите зъби, хем – за отслабването, защото се предпазвате от поглъщането на множество ненужни калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване