Българскaта супер диета на лечителя Петър Димков

полковник Петър Димков

полковник Петър Димков

Загубата на тегло – 1.3 кг

Продължителност – 4 дена

Много интересна за разтоварване диета, предлага българският лечител Петър Димков. Петър Иванов Димков е най-популярният български народен лечител. Неговите диети са познати не само у нас, но и в чужбина. Димков е роден в семейството на свещенослужителя Иван Хаджидимов от село Горно Броди. Той е наследствен билкар, майка му Катя Димкова също е известна народна лечителка, тя от ранна възраст го запознава с тайните народната медицина.

Петър Димков се дипломира в Санкт Петербург, като офицер и се прибира в България през 1909 година. Взима участие в Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война и е бил раняван няколко пъти. Пенсионирането му  през 1936 година,  му дава позволява да се отдаде на своето любимо дело – народната медицина.

Лечителят е на мнение, че човек не трябва да лекува само организмът си, но и душата си и че няма неизлечима болест. Лекувал е хората без пари.

В основата на предлаганата диета е ястие от пресни моркови, мед и лимонов сок.

Настъргвате на ренде пресни сурови моркови, след това към тях добавете мед, лимонов сок.

Първия, втория и третия ден на диетата тази салата се използва за основно ястие за закуска, обяд и вечеря.

На 4-тия ден в менюто включете пържени картофи, хляб и ябълки.

Останалите дни можете да ядете както обикновено.

Петър ДимковВ допълнение към диетата за изчистване на тялото лечител предлага всяка вечер преди лягане се пие бавно шест супени лъжици гореща вода. Тази процедура стимулира изпотяването, а потта отделя от тялото  вредните вещества. След пиене при необходимост може да се взема душ.

Този вид диета очиства организма, в същото време  му предоставя всичко необходимо.

В края на краищата, диетичните храни са богати на витамини и микроелементи, а морковите помагат в борбата с патологичната микрофлора в червата.

Според българския лечител такава диета осигурява двоен ефект, тя очиства организма, подобрява обменните процеси в организма, а това от своя страна, допринася за загуба на тегло.

Внимание! Диетата трябва да се прилага с повишено внимание при холелитиаза!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване

Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване