Как Ефект- 2 върна към живот присадената ми коса!

kosa-efekt-2

Покриването на олисялото теме с нова коса е мечтата на всеки, който се е сблъсквал с оплешивяването. Живея от дълги години в Холандия и съм изпробвал какво ли не от тамошните продукти срещу косопад. Нищо не ми помогна!

Един ден обаче, на работа забелязах мой колега, който от дълго време беше плешив, че вече има съвсем прилична коса. А темето му така се беше лъснало преди това! Попитах го какво е пил, за да се случи такова чудо. Оказа се, че се бил подложил на присаждане на коса в Турция. А и процедурата била вече много евтина там.

Не се поколебах и веднага поисках координатите на клиниката в Истанбул, където му бяха трансплантирали косата. След около месец вече бях в Турция за присаждането на косата. Не усетих колко бързо мина всичко. Толкова се вълнувах! Няколко дни по- късно вече си бях обратно в Холандия с присадената коса!

Спазвах всички указания за следоперативния период. Използвах специален шампоан и балсам, които си бях купил от клиниката. Когато пораснаха първите косми, не можех място да си намеря от щастие.

Кошмарът, наречен косопад, обаче се завърна. Не предполагах, че може да се случи отново, след като съм си присадил коса. Новото окосмение започна бързо да се топи. Трябваше да действам бързо.

Споделих проблема си с майка ми в България. Тогава тя се сети, че била чела за един продукт, ЕФЕКТ- 2, който помагал при косопад и оплешивяване. Майка ми реши да се посъветва с производителите на лосиона дали мога и аз да го използвам. Оказа се, че Ефект- 2 е подходящ и за случаи като моя – при хора с присадена коса.

Щом получих лосиона, веднага започнах третирането с него. След няколко седмици, вече започнаха да се виждат резултатите от действието на Ефект- 2. Косопадът секна. Косата започна да става по- гъста.

Сега, след като привършвам втора бутилка от лосиона срещу оплешивяване „Ефект- 2“, мога да кажа, че вече наистина имам коса… и то здрава. Хем сбъднах мечтата си, хем успях да спася инвестицията си за присаждането на косата.

Иван Асенов, Амстердам, Холандия

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Как Отслабнах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване