Защо не отслабвам с диетата?

След много усилия за някои жени се оказва крайно разочароващо, че след кратък период килограмите, които са свалили, отново се появяват и им правят живота невъзможен.

dieta-saveti-2

Диета или промяна на хранителните навици?

1. Не си набивайте в ума, че сте на диета. По- добре мислете, че сте променили хранителните си навици. Изглежда наивно, но постоянното мислене за диета и ограничения затрудняват процеса.
2. Променете хранителните си навици. За кратки периоди не е ефективно, тъй като когато се върнете към старите си навици, отново ще качите килограми. Изберете такива, че да може да ги запазите за постоянно, така че да приемате достатъчно хранителни вещества.

dieta-izvan-kontrol
3. Убеждението. Целта на отслабването трябва да е нещо повече от това да ви стават дрехите. Ако ви е ясно защо го правите и ползите, които ви носи, можете да приемете промените без никакъв проблем.
4. Не мислете за кантара. Ако го правите, само ще се обезкуражавате, че не постигате по- бързо желаните резултати. Правете го веднъж месечно, за да забележите истинските промени.
5. Честност преди всичко. Много често за пред останалите показваме, че се храним по нов начин, но когато останем сами идеята ни бързо се изпарява. Тези слабости могат да ни създадат проблеми. Не ограничавайте рязко храните, по- добре намалете порциите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване