Включете тези храни в диетата, за да ускорите метаболизма:

Ако мине известно време, откакто правите упражнения и спазвате диета, без да има видим резултат, имате нужда от допълнителна помощ, за да ускорите метаболизма си.

Когато човек има забавена обмяна на веществата, за организма е почти невъзможно да изгаря мазнините. Но има доста начини, чрез които да се ускори. Понякога диетата не включва достатъчно подходящи храни, които да стимулират метаболизма.

Ето как да обърнете нещата в своя полза:

1. Кафе
Увеличава метаболизма и подпомага по- бързото изгаряне на мазнините. Само не трябва да му добавяме подсладител или сметана.

2. Зелен чай
Също доказано мощно средство за топенето на излишните килограми. Ускорява метаболизма заради съдържанието на антиоксиданти и минерали. Съдържа кофеин.

3. Пикантни подправки
Увеличават телесната температура и по този начин подпомагат изгарянето на мазнините. Разбира се, не е желателно да се прекалява с тях, тъй като могат да раздразнят лигавицата на стомаха.

4. Сьомга
Този вид риба е богата на омега- 3 мазнини. Те намаляват резистентността към лептина- хормон, който помага за отслабването. Също така, помага за усвояването на мастноразтворимите витамини.

5. Грейпфрут
Този цитрус е с доказани свойства за топенето на мазнините. Препоръчва се да се яде половинка 30 минути преди хранене, тъй като намалява апетита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване