Съвети за течната диета

Течните диети стават все по- популярни. Замислени за са хора с наднормено тегло, които трябва да отслабнат да кратко време. Чрез течната диета се намалява приема на калории.

techna-dieta

На първо място, не комбинирайте течната диета с тренировки. Енергията, която е необходима за изтощителната тренировка, няма да се получи от течната диета. Течната диета ще ви помогне бързо да свалите килограмите, освен ако не са прекалено много. В този случай няма нужда от упражнения.

Трябва да поддържате подходящ прием на калории. Колкото и да искате да намалите калориите за да отслабнете, domaten-sokтрябва да се приема определено количество, което е необходимо на тялото, за да работи правилно.

Течната диета не е за дълги периоди, тъй като съдържа по- малко калории, отколкото са ви необходими. Течната храна с по- малко от 420 калории са опасни и могат да причинят анемия, преумора, загуба на мускули. Храната ви трябва да надвишава този брой калории.

Добре е да сте в почивка, докато правите тази диета. Обикновено продължават няколко дни.

ВНИМАНИЕ! Течната диета не се препоръчва за деца, тийнейджъри, диабетици, хора с ниско кръвно, както и склонни към депресия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване