Отслабване за 7 дни

Отслабване

Отслабване – от вас зависи

Коремът и бедрата са местата, по които най – често се лепят излишните мазнини. За всяка жена настъпва истински ужас когато забележи началото на деформацията в тези части от тялото, а немалко представителки на нежния пол изпадат в реален шок. Тогава настъпва моментът, в който трябва да се помисли за отслабване, защото наднорменото тегло застрашава не само външния вид, но живота и здравето като цяло.

Не се притеснявайте, защото сега ще научите как да направите здравословното отслабване и само за няколко дни да свалите поне 2 килограма от областта на корема. Задължително е да започнете подходяща диета, която да съчетаете с фитнес и бягане, или каквато и да било двигателна активност.

Без да пресилвате нещата и да се мъчите с невероятно тежки диети за отслабване, при спазването на тази програма ще постигнете замечтателни резултати, които ще гарантират смъкване на повече от 10 килограма за 6 месеца.

Храна, безалкохолни и алкохолни напитки

Още сега започнете да контролирате количеството на храната и различните напитки, които поемате. Една чаша кока – кола или бира за деня няма да ви навреди, но изпиването на литри алкохол или газирани напитки ще се отразят сериозно върху размера на Вашата талия. Особено тягостно и тежко състояние се получава, когато преминавате на класически вредния режим за разпускане с алкохолни напитки и тънки мезета.

Още в самото начало на вашата програма за отслабване се снабдете с удобен бележник и в него пишете всичко (абсолютно всичко), което пиете или ядете през деня. На другата страница пък описвайте всички упражнения или физически дейности, които сте извършили. Не се прикривайте и не лъжете самите себе си – пишете всички вредни храни, които сте погълнали.

Само по този начин ще получите реална представа за собствените си слабости и съответно за мерките, които трябва да вземете. На последната страничка запишете текущите тегло и обиколки на гърдите и талията, актуализирайте данните на всеки 7 дни.

Хранене при отслабване

Според тази програма за отслабване, трябва да се храните основно по 3 пъти на ден – сутрин, обед и вечер. Към менюто включете и една следобедна закуска, която се състои от лека супа или салата.

  1. Сутрешното хранене задължително да включва плодове, чаша биологично мляко без захар или други подсладители, чай или кафе. На обяд и вечеря си осигурете достатъчни количества протеин, който се набавя чрез месото, рибата, яйцата. Не забравяйте да включите и по – малки количества въглехидрати – за предпочитане кафяв ориз и много, много зеленчуци.
  2. Никога не оставайте гладни. Винаги дръжте под ръка по някой сочен плод и всеки път, когато ви закъркори корема, хапвайте. Ако се налага яжте и по 10 пъти на ден, но внимавайте какво и колко.
  3. Не забравяйте да прочистите тялото си веднага след ставане от сън. Ако имате проблеми в тази насока, използвайте някой от слабителните билкови чайове, които се продават във всяка аптека.
  4. Водата. Всеки път хората на отслабване „забравят” за пият вода. Не им била вкусна, искали да си пийнат кафе или лимонада – то си е за вас. Водата е необходима при отслабване колкото въздуха, който дишаме.
  5. Намалете драстично хляба. Не си забранявайте този продукт напълно, но в никакъв случай не надвишавайте 2 – 3 филийки на ден. Големите количества глутен подуват стомаха и предизвикват сериозни колебания в нивата на кръвната захар. Заменете мазния сандвич със свежа ябълка или салата. В случай на нужда от въглехидрати – хапнете няколко парченца чист шоколад или купичка овесена каша.
  6. Стопирайте солта. Тази подправка спомага невероятно много за задържане на течностите в тялото и е сериозна пречка пред всяка стратегия за отслабване.
  7. Не се улисвайте с чиния в ръка пред телевизора. Надхитрете себе си и слагайте яденето в малки по размер чинии, за да не преяждате. Хранете се бавно и сдъвквайте добре храната – така ще се заситите без да препълвате корема си.
  8. Тренирайте всеки ден. По малко или по много, колкото можете, но не пропускайте физическите упражнения дори и с цената на живота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване