Кои храни се лепят директно върху ханша ни

hansh-saveti-otslabvane

Натрупването и разпределението на мазнините по тялото зависи от няколко фактора: храна, пол и хормони. Този процес може да се случи за часове.

Когато приемем храна, богата на мазнини, те попадат в кръвообращението почти веднага. В рамките на три часа се обработва от организма и се натрупва в тъканите. Най- вече по ханш, бедра и дупе.

Ето някои храни, с които да внимавате особено, защото се лепят директно върху ханша:

1 Суши. Пълнени със зеленчуци и зависи във водорасли, представляват здравословна храна. Проблемът обаче са сосовете, с които ги ядете. Някои могат да бъдат особено мазни.

2 Дюнер. След като сме си пийнали вечерта, огладняваме и веднага налитаме на дюнерите. Те обаче съдържат много мазнини и сол и ако искате да отслабнете, трябва със сигурност да ги пропуснете.

diuner

3 Сокове от кутии. Изследвания показват, че тези напитки увеличават риска от напълняване. Приемът на захароза без фибри се свързва с метаболитния синдром, натрупването на телесните мазнини.

4 Сухи плодове. Пресните са много полезни и няма как да минете без тях в диетата си за отслабване. Сухите обаче са по- различни. Основният проблем е, че съдържат много захар и са супер калорични.

5 Алкохол. Влияе върху натрупването на мазнини по тялото, без никакво съмнение. Ако искате да отслабнете, трябва задължително да ограничите алкохола.

6 Мюсли. Обикновено съдържа овес, сухи плодове, кокос и пр. Ако съчетавате с мляко и заседнал начин на живот, тази закуска ще ви се лепи директно върху ханша.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване