Какво да ядем, за да имаме плосък корем? Виж Тук:

korem-1

Ако искате наистина да стопите мазнините в областта на корема, има определени храни, които трябва да консумирате. Включете ги в храненето и ще видите резултатите след няколко седмици:

Ябълка

Може да я ядете по което време на деня желаете. Една ябълка съдържа приблизително 5 грама фибри, а кората съдържа веществото пектин – вид фибра, която забавя усвояването на мазнините. Яжте по 2-3 ябълки на ден, като първата включите в сутрешната закуска.

Целина

Много полезна храна при отслабване. Тялото трябва да изразходи много повече калории, докато смели целината, отколкото съдържа самото растение. Може да я използвате за приготвянето на сок или да я добавяте към салатата си.

Морски дарове

Богати са на омега- 3 мазнини и протеини. Включете тази храна в седмичното си меню. Не само ще ви помогне срещу излишните килограми, но и ще ви предпази от много болести.

Диня

Много подходяща храна за отслабване през лятото. Съдържа много вода, така че да изхвърлите токсините от тялото си. Богата е на витамини и минерали. Поддържа ни хидратирани.

bademi

Бадеми

Ако не прекаляваме с ядките, те са много полезни за отслабването. Бадемите са богати та фибри, протеини, минерали. Включете ги в ежедневното си хранене, без да прекалявате с консумацията им.

Овес

Една от най- ефикасните храни за топене на мазнините.

Сьомга

Също така риба тон, херингата, са богати на протеини и омега- 3 мазнини. Предизвиква усещане за ситост, така че в малко количество е напълно достатъчна.

Домати

Съдържа витамини С, К, А, минерали като магнезий, калий, фосфор и цинк. Поддържа нивата на кръвната захар, предпазва клетките от увреждане и помага за производството на колаген.

Яйца

Съдържа едни от най- високо качествените протеини. Богати са на витамини, минерали и антиоксиданти.

Банан

Експертите по хранене препоръчват да ядем по пет плода на ден, като един от тях може да е бананът. Богат е на фибри, калий, витамин С.

Зехтин

Не забравяйте да овкусявате салатата си с лъжица зехтин. Съдържа много полезни вещества, които пък помагат да топенето на излишните килограми.

Зелен чай

Помага за топенето на мазнините заради съдържанието на полезни вещества като полифенолите. Но не пийте повече от 2-3 чаши на ден, тъй като съдържа кофеин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване