Голямото лятно отслабване

Отслабване през лятото

Отслабване през лятото

„Хубаво е лятото да бъдеш на море, всичко е наред и животът си тече” пееха преди години скандалният бг рапър Мишо Шамара и старата му банда „Гумените глави”. И с право, защото на света няма по – хубаво нещо от перфектната лятна почивка на плажа. Но дали всеки от нас ще се чувства комфортно по бански, изложен на любопитните погледи на другите? Ако това не е така, навярно е дошло времето за голямото лятно отслабване.

Лятото е най – подходящото време за сериозно отслабване. За да постигнете поразителен резултат обаче, трябва да намерите сили за промяна, да изкорените вредните навици и да захвърлите всички лоши храни в кошчето. Хубаво е да помислите и за тренировка, защото упражненията подсилват неколкократно ефекта от диетата.

Зеленчуци и плодове за отслабване

отслабване с плодове

Отслабване с плодове

Не се бавете нито миг повече и на секундата извадете от менюто всички пържени и тестени храни. Заменете ги с огромни количества плодове и зеленчуци, които са полезни не само при отслабване, но и зареждат тялото с невероятна енергия и желание за живот. Препоръчително е ежедневно да похапвате поне по два килограма сурови храни.

Да, знам, че сте свикнали да се приспивате с поредния сапунен сериал и огромна порция калоричен чипс. Но ако искате да направите перфектното лятно отслабване – просто забравете тези храни.

При отслабване ограничете сладките напитки

Над 25% от калориите през деня постъпват в тялото чрез подсладителите в различните видове питиета. Най – лошото обаче тепърва предстои – повечето напитки на практика нямат абсолютно никаква хранителна стойност и излиза, че пиете разтворена захар във вредна комбинация с купища отровни вещества (подобрители, оцветители и консерванти). При отслабване забравете за всичко друго освен истинския натурален сок, билковия чай, млякото и водата. По отношение на водата – всеки ден приемайте минимум по 2 литра.

Протеините

Протеините са основният градивен елемент на човешкото тяло. Те помагат при отслабване, тъй като имат естественото свойство да подпомагат изгарянето на мазнините, особено в часовете след тренировка. Нагласете диетата си така, че да включва достатъчно количества белтъчини, витамини и минерали. Все пак не забравяйте и другите елементи като въглехидрати и мазнини, но ограничете количествата им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване