Диети и упражнения за мъжете

Повечето мазнини правят диети, за да топят мазнини, а не тегло. Много слаби мъже пък правят диети за качване на тегло. Въпреки че е необходимо да се намали приема на калории, за да отслабнете, не е задължително да се прави, за да се топят мазнини и да се трупат мускули. Важното е да промените вида на приеманите калории и да правите редовно упражнения.

dieti-muje

АНАБОЛНА ДИЕТА

Въглехидратите са необходими за всички хора от хранителна гледна точка. В анаболната диета те са преразпределени. Вместо да ядете въглехидрати всеки ден, се намалява приема им през седмицата, а се увеличава през уикенда. Наблегнете на месото, сиренето и зелените зеленчуци през седмицата. После минавате на паста, хляб и плодове през уикенда. Това означава, че тялото черпи енергия през седмицата от мастните натрупвания и така се увеличават мускулите.

ЗЕЛЕНЧУЦИ СРЕЩУ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ

Въглехидратите се срещат в зеленчуците и в зърнените храни. Ако обаче се опитвате да намалите мазнината, а да увеличите мускулите, не е необходимо да ядете толкова въглехидрати, колкото обикновено. За да образува тялото ви повече мускулна маса и да топи мазнини, трябва да намалите въглехидратите от зърнените храни (като хляб, ориз и паста) и да ги ядете, след като сте тренирали. Зеленчуците имат по- малко въглехидрати, а тези, които имат са сложниdieti-muje-1 – което означава, че тялото ги използва по- дълго време и ги обработва по- бавно.

ПОВТОРЕНИЕ НА ХРАНИТЕ

Трудно всяко ястие да има определен брой въглехидрати, протеини и калории. Но не е трудно две- три ястия да имат определен брой калории, протеини и въглехидрати. За да е по- лесно храненето ви за тренировка, можете да ядете общо- взето едни и същи ястия.

ПРИЕМ НА ВОДА

Пийте повече вода, ако тренирате. Обезводняването, причинено от потенето, ви карат да се чувствате гладни. Ако пиете поне по една чаша вода преди всяко хранене, ще се чувствате по- сити и ще ядете по- малко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване