6 неща, които не трябва да правите, когато сте на диета

За да успее да отслабнете чрез диетата си, ви представяме всички неща, които НЕ трябва да правите, за да изваете фигурата си. 6 забранени неща, когато сте на диета за отслабване:

greshki-dieta

1 .Да ядете, докато изпразните чинията. Слушайте стомаха си! Понякога ядем повече, защото искаме да изпразним чинията и ни е жал да изхвърлим останалата храна. Всъщност, няма защо да я хвърляте: предложете я на хората, които се хранят с вас или я запазете за следващото хранене.

2 . Да се лишавате да ядете навън. Да отидем да ресторант или на купон е истинско предизвикателство, когато си на диета, но това не означава, че не трябва да го правим. Ако наближава рождения ден на приятел, или ви очаква някакво събитие, намалете храненето си в предишните дни, за да не проваляте усилията си. Яжте плодове и кисело мляко преди събитието или вечерята, така ще ядете по- малко.

3 . Да ядете пред телевизора. Лош навик, който имаме всички. Когато се храним пред телевизора не осъзнавамеqdene-televisor колко поглъщаме, защото вниманието ни е насочено към това, което гледаме. Така винаги ядем повече, отколкото трябва.

4 . Да спите малко. Когато спим малко, организмът ни произвежда хормонът грелин, който ни кара да се чувстваме гладни. Старайте се да спите по 8 часа, както и да тренирате и да се движите редовно.

5 . Да се теглите всеки ден. Трябва да следим теглото си, но не и да се превръща в мания. Ако се теглите всеки ден, само ще се разочаровате.

6 . Да се предаваш. Следването на диета не е лесно, има цял куп препятствия, с които трябва да се справите – нетърпение, желание за бързи резултати, изкушаване към храната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване