3- дневна диета с череши – страхотни резултати! Виж Тук:

Сезонът на черешите ни предоставя чудесна възможност да направим няколко дневна диета, която освен че ще прочисти организма, ще ни помогне да отслабнем с няколко килограма.

Диетата е за три дни и позволява да се свалят между 2 и 4 килограма.

Първият ден се състои от следното меню:

На закуска се яде препечена филийка с извара, както и две шепи череши. Преди обяд можете да си приготвите чаша прясно мляко с лъжичка мед и отново две шепи череши. Ако искате, можете да пасирате черешите и да ги добавите към млякото. На обяд менюто е печена риба с един варен или печен картоф, както и 200 грама череши. Вечерята включва голяма зелена салата, овкусена с лимонов сок и зехтин и отново 200 грама череши.

Вторият ден менюто се състои от:

На закуска пригответе мюсли с чаша прясно мляко, а за допълнение хапнете 200 грама череши. Същото количество череши се яде и преди обяд. Обядът включва варено или печено пилешко месо (порцията е 200 грама). За следобедна закуска – отново 200 грама череши. Вечеряте се състои от 100 грама кисело мляко като можете да му добавите лъжичка мед в съчетание с 200 грама череши + 200 грама ягоди.

През третият менюто е следното:

Закуската е същата като вечерята от втория ден. Като предиобедна закуска можете да хапнете 200 грама череши. Обядът е от половин печена риба, салата от домати и краставици. Следобедна закуска – кисело мляко с 200 грама череши. Вечерята се състои от 200 грама задушени зеленчуци, половин печена риба, 200 грама череши.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване