Рецепта за ябълкова диета

2457566700_eb82592766Редовната практика на разтоварващите дни с ябълки може да ви помогне да отслабнете с 1,5 кг на ден и да подобрите здравето си като цяло.

За целта трябва да пазите диета само един ден в месеца! Освен това, ябълката е най-добрият плод за всякакви диети, понеже е лесно достъпен по всяко време на годината. Ето защо ние ви препоръчваме разтоварващата диета с ябълки за редовна употреба.

Има няколко типа разтоварващи диети с ябълки

Първият вариант – в течение на целия ден да се храните само и единствено с ябълки, като броят на ябълките не е ограничен. В този случай, обаче, не забравяйте да пиете много течности. Те може да бъдат  под формата на отвари от билки, чайове, сокове и т.н. без газирани напитки и алкохол.

Втори вариант – за целия ден да изядете 1,5 кг ябълки, но да не пиете никакви течности.

Трети вариант –  разтоварваща диета с кисело мляко и ябълки. Тази диета препоръчва яденето на една ябълка с кофичка кисело мляко 5-6 пъти на ден.

Четвърти вариант – трябва да изядете за деня 1,5-2кг ябълки, разделени на пет части в суров вид или под формата на ястия с ябълка. Например, салата от 300гр обелени узрели плода, изчистени от кората и семената, смесени със ситно нарязани на кубчета корени от магданоз и целина (по 50гр).  След това подправете с лимонов сок (40-50гр), млечна майонеза, сол и черен пипер на вкус. Или салата от ябълки и лук – към две измити кисели ябълки, нарязани на чипс, добавете ситно нарязана глава лук, магданоз и майонеза. Ябълките могат да бъдат заменени с накиснати сушени кайсии (50гр) или сушени сини сливи. За вечеря – чаша чай без захар или бульон от пилешки бутчета.

лккОтзиви

 Благодарение на разтоварващите дни с ябълка, с редовната им употреба и последващо правилно хранене, може не само да се нормализира теглото, но и значително да  се подобри здравето. Ако имате киселинни, можете да  използвате сладки ябълки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване