Пазете се от тези храни и ще отслабнете

otslabvane-13

За да успеем да отслабнем, трябва много внимателно да избираме храната, която ядем. Вероятно повечето от вас знаят повечето задължителните храни за балансираните диети за отслабване.

От кои храни обаче да се пазим и да избягваме?

1 Мазни храни

Мазнините са първото нещо, за което се сещаме, когато мислим кои храни да елиминираме от менюто си, за да отслабнем. Но има различни видове мазнини. Някои от тях са полезни и незаменими за тялото ни и не можем да ги приемаме. Трябва да избягвате транс и наситените мазнини.

2 Бърза храна

Едва ли пропускате да не отидете в заведение за бързо хранене, когато сте навън. Храната е изкушаващо вкусна, засища и е в големи количества. Но от нея много бързо се напълнява. Освен това, нямате представа как точно приготвят храната. Когато готвите вкъщи, знаете какво слагате в храната и как я приготвяте. Но когато е приготвена навън, няма как да знаете.

barza-hrana-napalnyavane

3 Захарни изделия

Много често нямаме представа колко захар съдържа храната, която ядем. Разбира се, докато не погледнем етикета. Например, порция чийзкейк може да съдържа 1600 калории, толкова, колкото ни се полагат за цял ден.

4 Солени храни

Тези храни предизвикват задържане на течности, което ни прави по- тежки. Избягвайте чипса, някои азиатски подправки, консервите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване