Моята диета свърши и сега какво?

Следвайте този лесен съвет и задръжте здравословното си тегло

диета за отслабване

Повечето диети ви дават страшно много насоки за отслабване, но не казват нищо какво трябва да се направи, след като веднъж сте успели да постигнете желаното тегло. Това е жалко, защото определено е по – трудно да задържиш успеха, отколкото да го постигнеш.

Точно в този момент на помощ идва Двудневната диета, проектирана специално да поддържа здравословно тегло. Разработена от диетолозите Мишел Хари и Тони Хоуел, участвали в редица изследвания върху сърдечните болести и рак на гърдата.

На първо място експертите съветват да не се прекалява с нищо, а по време на каквато и да е диета да бъдете особено внимателни. Изпълнението на създадения от тях хранителен режим е лесно – 2 дни в седмицата следва да се въздържате, в останалите 5 може да ядете както обикновено. Ако сте успели да стъпите здраво, може да редуцирате и до 1 ден седмично.

Интересно е, че последователите на Двудневната диета са склонни да избират вторник и / или сряда за свои разтоварващи дни. Експертите отдават това на чисто психологическия подход, през почивните дни да не се занимават с нищо натоварващо (а диетата не би трябвало да е такава), наслаждавайки се на спокойните часове в дома си.

Друга ключова част от плана е да включите поне 30 минути умерени упражнения във вашето ежедневие, за да усетите максимума от предимствата на Двудневната диета. Това не значи, че всеки ден трябва да се потите във фитнеса, достатъчно е въобще да се движите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване