Лимонадена диета за отслабване

Лимонадена диета за отслабване

Лимонадена диета за отслабване

Изключително популярната в САЩ лимонадена диета за отслабване е вид диета, която помага за намаляване на теглото с до 20 килограма само за 10 дни! Освен това прочиства цялото тяло от натрупваните с времето отрови (детоксикация) чрез изхвърляне на отпадъците и по този начин лекува куп хронични заболявания.

Лимонадената диета се прави за период от 10 до 15 дни, като продължителността зависи от фактори като личното тегло или други медицински състояние в които се намира пациента. Състои се от течности под формата на натурален сок, в който освен лимони има и други съставки. Не е от най – лесните, но ако успеете да проведете правилно, ще получите гарантирани резултати от вашето отслабване.

Продукти за Лимонадена диета за отслабване

  • 150 грама пресни лимони
  • 150 грама сироп от клен
  • 2 щипки лютив червен пипер
  • 2 чаши вода

Първо се смесват кленовият сироп, пипера и водата, последен се прибавя прясно изцеденият лимонов сок.

Провеждане на Лимонадената диета

  • След ставане от сън, провеждащият лимонадената диета трябва да пие разтвор от 2 супени лъжици сол и 1 литър питейна вода. Смята се, че тази напитка ще спомогне за измиване на киселините и токсините, образували се през нощта в тялото. Не изпивайте солената вода наведнъж, разпределете я за през целия ден.
  • През останалото време от деня пийте главно лимонадения микс
  • Преди лягане, задължително изпийте подходящ билков чай със слабително действие, за да изхвърлите отровите на сутринта.
  • Въпреки че тази диета за отслабване помага за драстично намаляване на теглото в рамките само на няколко дни, по време на провеждане няма да е необичайно, ако почувствате дискомфорт. Характерните признаци са лесна умора, възможно е разстройство, понякога гадене след пиене на солената вода.
  • Заради рязкото отслабване, напълно нормално е да се чувствате слаби. Тялото ще се презареди с енергия, когато започнете да консумирате отново твърди храни.

Препоръки преди началото

Препоръчва се преминаването към лимонадената диета за отслабване да стане плавно от нормалното хранене. Това ще спести шока за тялото и психиката.

По време на курса е СТРОГО ЗАБРАНЕНО да се пие алкохол или поради някаква причина да се преяжда. Това може да причини сериозни проблеми с непредвидимо въздействие. След края на диетата се преминава към твърди храни бавно (в продължение на седмица и повече), за да даде време на организма да изчисти напълно токсините и да свикне с новата храна.

Увеличете приема на прясно изцедени натурални сокове, плодове и зеленчуци като цяло. Това ще помогне на тялото да се запази свежо и заредено с енергия.

Следвайте упорито всички описани горе правила на лимонадената диета за отслабване, за да избегнете различни медицински проблеми.

Лимони за отслабване

Лимони за отслабване

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване