Какво да ядем, за да сме слаби през лятото

korem-plosak-1

Ако сте на диета за отслабване, има определени храни, които увеличават метаболизма и помагат да топим мазнините по- бързо. Така че, не пропускайте да ги включите в диетата си.

Канела. Обикновено използваме тази подправка за овкусяване на десерти. Но пък има много полезни свойства не само за отслабването, но и за здравето. Използва се при респираторни проблеми, като грип. Също така е силен антикоагулант. Може да я добавяте към кафето, чая, млякото си.

Кисело мляко. Ако искате лека вечеря, хапнете кисело мляко. Много е полезно, а и ще ви засити качествено. Може да ви бъде много полезно, когато внезапно огладнеете или ви се дояде нещо сладко. Овкусете с канела и няма да се сетите за нищо вредно и калорично.

Овес. Полезен е за храносмилателната система, тъй като съдържа голямо количество фибри. Може да го ядете всеки ден, защото стабилизира храносмилането. Ако имате проблеми със запека, ще ви бъде много полезно. Засища качествено и за дълго време.

Диня и пъпеш. Много са полезни и помагат за бързото топене на калориите. Идеалният плод за лятото. Когато ви се дояде нещо сладко, но калорично, заместете го с диня или пъпеш. Хидратира идеално.

dinia-papesh

Грозде. Съдържат много полезни вещества. Най- ценните са флавонодите, които са важни за здравето, а и помагат за отслабването.

Салата. Приготвяйте си свежа салата от сезонни зеленчуци всеки ден. Така можете да сте спокойни, че приемате голямо разнообразие от витамини и минерали. Освен това, засища идеално.

Яйца. Ако искате да отслабвате, могат да са ви много полезни. Вярно е, че повишават холестерола, но ако нямате проблеми с него, могат да ви осигурят ценни вещества, като витамин В12, фолиева киселина, желязо, фосфор, протеини.

Орехи. Ядките имат силно засищащо действие. В умерени количества са много ценни за отслабването. Освен това, орехите, както и повечето ядки, са полезни за здравето.

Ябълки. Помагат ни да утолим лесно глада. В същото време ни осигуряват ценни вещества за здравето. Яжте ябълката с кората, тъй като именно там се съдържат най- важните фибри – пектина.

Круши. Също като ябълките, засищат качествено, хидратират и съдържат пектин. Полезна е за здравето. Помага срещу запек.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване