Как да отслабнем без да спираме да ядем и без да гладуваме

otslabvane-podpravki

Искате да отслабнете, но без да страдате? Затова идеята за диета ви звучи ужасно и я свързвате с дълги часове глад. Възможно е обаче да се храните здравословно и да отслабвате, без да ви се налага да гладувате. С няколко лесни съвета и добри навици ще успеете да поддържате баланса.

Диетата за отслабване не означава да спрем да ядем, разбира се, не означава и че можем да ядем каквото ни попадне. Трябва да намерите баланса в храненето, така че хем да не гладувате, хем да не приемате много излишни калории.

Хидратацията е много важна за отслабването. Трябва да пием поне 2 литра течности на ден, основно вода и напитки като чай и сокове. Течностите ни помагат да не усещаме глад. Плодовите и зеленчуковите сокове са много добър вариант. Задължително трябва да се въздържате от алкохол и газирано.

otslabvane-problemi

Физическите упражнения също са много важни, ако искаме да отслабнем по здравословен начин. Между половин и един час на ден умерено физическо натоварване е достатъчно, за да изгаряме мазнини и да стягаме тялото си. Разхождайте се, ходете пеша винаги, когато ви е възможно. Така не само няма да напълнявате, но и ще облекчавате стреса.

Правенето на йога също е полезна за справяне със стреса. Също успокоителни чайове, които често помагат и на храносмилането.

Сънят също е важна част от диетата за отслабване. Трябва да почивате добре, за да се възстановявате и от тренировките.

Добре е и винаги да се храните по едно и също време през деня. Така ще отслабнете много бързо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване