Ако сме на диета, можем ли да ядем брашно?

Когато сме на диета за отслабване, имаме много въпроси и съмнения. Сред множеството информация има много истини и митове. Един от най- популярните и противоречиви въпроси е дали можем да ядем брашно по време на диетата на отслабване.

vaglehidrati-slojni

Целта на диетата е първоначално да свикнем с нея, по- късно да усвоим някои от навиците и да ги включим в ежедневието си и най- важното – да отслабнем. Въпросът с консумацията на брашно по време на диетата е доста разпространен.

Брашното съдържа основно въглехидрати. Те могат да бъдат различни видове: хляб, бисквити, овес, бобови култури и др. Въглехидратите са важни, защото ни доставят енергия. В 1 грам въглехидрати се съдържат 4 калории.

Това означава, че можем да ядем брашно в диетата си за отслабване, но трябва да е определен вид и да се контролира приема.

hlqb-dieta

Обикновено в диетите се препоръчва употребата на пълнозърнесто брашно. Можем да консумираме и брашно от бобови култури, например, брашно от соя, брашно от леща, брашно от грах.

Може да отслабнете чрез балансирана програма, която да ви научи на важни хранителни навици.

За да е качествено отслабването, не изключвайте нито едно от хранителните групи, а ги съчетайте успешно, за да постигнете желания резултат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване