5 напитки за сутрешната закуска за отслабване

otslabvane-napitka-23

Най- добрата диета за отслабване е тази, която самите ние можем да си изработим. Необходимо е само да имаме добри познания за видовете храни и как можем да ги комбинираме, за да получим желаните резултати.

Тъй като закуската е най- важното хранене за деня, е от изключително значение какво ще съдържа. Повечето от нас включват задължително напитка в сутрешното си меню, без да се замислят обаче, че ако не е подбрана правилно, може да бъде сериозен източник на калории.

Ето какви напитки можем да включим в закуската си, така че да успеем да сваляме килограми от сутринта.

1. Кафе. Чаша от ароматната напитка сутрин не само събужда сетивата, но и метаболизма. Така че, не го пропускайте в сутрешната закуска за отслабване. Но не трябва да му се добавя захар, нито сметана. Може малко мляко.

2. Зелен чай. Може да се пие вместо кафето. Той също е много ефективно средство за ускоряване на метаболизма.

3. Прясно мляко с ниска масленост. Ако избягвате кофеина, това е чудесен вариант за закуска. То е богато на протеини, които задължително трябва да присъстват в сутрешната ни закуска. Те засищат и помагат за по- бързото изгаряне на натрупаните мазнини. Не трябва да добавяме към млякото захар. То трябва да е с ниска масленост – не повече от 2%.

4. Айран. Много добър вариант за топлото време. Киселото мляко също е богато на протеини. Ще ни засити много добре и ще ни разхлади. Съдържа също ценни пробиотици, които подобряват работата на храносмилателната система. Киселото мляко също трябва да е с ниска масленост – не повече от 2%.

5. Вода с лимонов сок. Може и да не ви се вярва, но действа много освежаващо и спокойно може да замества кафето. Причината е, че лимонът е богат на витамин С, който ни зарежда с енергия и повишава тонуса. Освен това, е доказано, че плодът е много ефикасен при топенето на излишните килограми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване