10- те най- полезни за отслабването плодове – Виж Тук:

otslabvane-plodove-1

За да ни помогнат в отслабването, плодовете трябва да са богати на фибри, тъй като не ускоряват метаболизма по естествен начин.

Ето кои са най- подходящите плодове за нашата диета:

Крушата съдържа най- много пектин и фибри. Създава ни дълготрайно усещане за ситост, като по този начин помага да контролираме апетита си. Съдържанието на калий помага за контрола на холестерола и да поддържаме сърдечно- съдовото здраве.

Ябълката също е много богата на фибри. Съдържат ценни витамини и минерали.

Бананът може да бъде част от диетата ни за отслабване, противно на ширещото се мнение, че от него се пълнее. Разбира се, не трябва да прекаляваме с него, тъй като съдържа нишесте. Но в подходящото количество може да ни осигури ценни фибри и минерали. Освен това е важен източник на витамин В6, който е много полезен за нервната и сърдечно- съдовата система.

Кивито е известно с разхлабителното си действие. Също като крушата, е богат на фибри и помага на храносмилането.

Грейпфрутът е мощно средство за топене на мазнини. Силно се препоръчва във всички диети за отслабване. Горчивият вкус не е приятен на всички, но пък свойствата му си заслужават.

Боровинките имат силно антиоксидантно действие. Много са полезни при уринарни инфекции, тъй като почистват идеалното тракта. Също така, помагат за топенето на мастните клетки.

Ягодите са богати на фибри, витамини и минерали. Помагат за ускоряването на метаболизма. Много са полезни като част от всяка диета за отслабване.

Лимонът е сред най- използваните плодове за отслабване. Освен че топи мазнините, пречиства организма от токсините и задържаните течности.

Динята съдържа вода и фибри, които компенсират захарта. Идеална добавка за всяка лятна диета.

Ананасът е страхотен диуретик. Съдържа ензим, който въздейства върху топенето на мазнините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване