10 съвета, които ще ви помогнат в диетата за отслабване

tochkova-dieta

1. Яжте повече прясно храна. Избирайте свежа храна, която съдържа много витамини и минерали, вместо бързата храна. Този тип храна, наречена бърза, е всичко от хамбургери до бисквити. Постепенно я замествайте с повече плодове и зеленчуци.

2. Спортувайте всеки ден. Това навярно е най- трудната стъпка. Започнете постепенно. Редувайте дни, в които само се разхождате, с дни, в които правите упражнения в спортната зала.

3. Угаждайте си от време на време. Преди да изядете парче пица, изяжте една салата и пийте повече вода. Те ще ви заситят и така е сигурно, че няма да изядете повече от едно парче.

4. Яжте храна, която не съдържа калории. Има две неща, които не съдържат калории: вода и фибра. Колкото повече от тях включите в диетата си за отслабване, по- добре. Например, голяма салата от зеленчуци като моркови, червено зеле, целина, броколи, лук и пр. Когато почувствате силен глад, може да ядете целина, за да го утолите.

dieta-hranite

5. Включете храни, които топят мазнините. Идеята е хем да се утоли глада, хем да се приемат малко калории. Сред храните, които топят мазнини, са: лютите храни, зелен чай, горски плодове, пълнозърнести храни и пр.

6. Яжте супи. Обикновено са нискокалорични. Супата, разбира се, може да се приготви много калорично, но елиминирайте тези съставки.

7. Овладейте здравословни хранителни навици. Хранете се винаги на масата, а не на дивана пред телевизора. Изключете компютъра и телевизора, когато ядете, за да не се разсейвате. Дъвчете бавно.

8. Пийте повече вода. Често бъркаме жаждата и глада. Винаги бъдете добре хидратирани.

9. Разпределете правилно диетата за отслабване. Правете повече на брой хранения, но с по- малко количество храна.

10. Записвайте какво ядете. Може да ви се стори странно, но само така можете да разберете какво наистина ядете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване