Диета за отслабване с банани

Диетата с банани има два варианта: строга – тридневна и лека – седемдневна. На ден се приемат по 630 калории. Важното е банана да е добре узрял. Не трябва да се консумират сушени, тъй като са висококалорийни.

Тридневна бананова диета

Консумират се по три банана дневно, както и три чаши обезмаслено мляко или вода.

Седемдневна бананова диета

Изяжда се по 1,5 кг банани на ден като сами разпределяте на колко порции ще го направите. Пие се вода без ограничения – колкото повече, толкова по- добре, както и зелен чай. Ако прегладнеете, може да хапнете шепа овесени ядки, малко парче нетлъсто варено месо, 4-5 глътки кафе. Но е най- добре, ако сте много гладни, да се засищате с банани.banana-diet-02

Положителни страни на банановата диета

Банановата диета е очистваща – изхвърля токсините от тялото. Това се забелязва и външно, тъй като кожата става гладка и красива. Бананите съдържат достатъчно количество белтъчини, което предизвиква изразходване на натрупаните мазнини. Плодът е изключително богат и на въглехидрати. Богат е на различни витамини – най- вече С, Е и В.

Отрицателни страни на диетата

Не се препоръчва в следните случаи – при проблеми със стомаха и червата, затлъстяване, проблеми с кръвообращението, или ако не обичате банани.

След приключването на диетата не се нахвърляйте на храна. Една седмица се въздържайте от преяждане, както и от тежки и мазни храни. Добре е диетата да се повтаря веднъж месечно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване