Диета с яйца и грейпфрут – супер резултати!

dieta-yaitsa-greipfrut-1

Диетата с яйца е сред най- успешните методи за отслабване. Те са богати на протеини, особено белтъка, така че помагат за бързото топене на излишните килограми.

Внимание: Забранена е при проблеми с бъбреците. А също и ако имате друг вид заболявания, при които не се препоръчва консумацията на яйца и протеини.

Менюто е за 7 дни, като за този период могат да се свалят между 3 и 5 кг. Ако искате, можете да го удължите за 14 дни. След това обаче, повече не трябва да се повтаря – поне в следващите 6 месеца.

Не забравяйте да пиете много вода всеки ден – по 2 литра.

Първи ден: За закуска ядем по 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). На обяд 2 ябълки и 5 резена варен или печен сладък картоф. Вечерята се състои от салата и порция печено пилешко месо.
Втори ден: За закуска ядем по 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). Зелена салата и порция печено пилешко месо. За вечеря голяма зеленчукова салата и любим плод.
Трети ден: За закуска ядем по 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). За обяд малко парче сирене, голям домат и няколко варени сладки картофа. За вечеря, зелена салата и порция пилешко месо.
Четвърти ден: За закуска ядем по 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). За обяд ядем любим плод, без ограничение в количеството. За вечеря салата и кофичка кисело мляко с ниска масленост.
Пети ден: Закуската отново се състои от 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). За обяд салата и 30 грама сирене. На вечеря салата и печена на скара риба.
Шести ден: Закуската отново се състои от 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). На обяд любим плод. За вечеря таратор и плод.
Седми ден: Закуската със състои от 1- 2 варени яйца, плод (портокал или грейпфрут). За обяд салата от домати и печени чушки, плод по избор. На вечеря, салата и пилешко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване