Не успявате да отслабнете? 4 грешки, които допускате във фитнеса

tanci-za-otslabvane

Искате ходенето ви във фитнеса да е ефективно? Тренирате усърдно, стараете се, но не ви се получава: не успявате да отслабнете и това ви фрустрира.

Ето защо опитите си вероятно се провалят:

1 Непостоянни сте. Да се ангажираме и да посещаваме залата необходимия брой пъти в седмицата е доста трудно. Вероятно първите две седмици се справяте и сте редовни, но ако не сте постоянни и започнете с „утре отивам“, не очаквайте чудеса.

2 Очаквате да свалите много килограми за кратко време. Едно от нещата, които трябва да очаквате е, че няма как да свалите много килограми за кратко време. Резултатът от тренировките и диетата идва постепенно. Не е здравословно рязкото сваляне на килограми.

trenirovka-dupe

3 Не променяте диетата си. Може да ходите във фитнеса по 2 часа на ден и да тренирате много, но ако не промените храненето си, усилията ви няма да са от полза. Например, тренирали сте усилено, а след това отивате и изяждате хамбургер с картофки. Така няма да успеете да отслабнете. Отслабването се дължи 80% на храненето и 20% на тренировките.

4 Не обръщате внимание на треньора. Въпреки че отслабването е много свързано с волята и промяната в храненето, не забравяйте, че треньорът в залата може да ви даде най- правилните съвети. Слушайте и се старайте да изпълнявате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване