Ключове към по- добри резултати във фитнеса

otslabvane-sedmica

Понякога, въпреки физическите усилия и дисциплина, не успяваме на получим желаните резултати във фитнеса. За да постигнем желаните постижения, трябва да спазваме някои прости, но ключови правила.

Загрейте добре мускулите. Никога не започвайте с максималното натоварване. Започваме се с най- леките упражнения, така че мускулите и ставите да се приготвят. Както и умствено да се подготвим за движението. След тази кратка загрявка, вече значително сме намалили риска от травма.

Не удължавайте почивките между сериите. Важно е мускулът да се поддържа загрят. Почивката не трябва да е повече от минута.

Наблюдавайте упражненията. За да го направите по правилния начин, трябва да го правите срещу огледало. В повечето спортни зали има такива, така че се възползвайте.

trenirovka-s-topka

Променяйте ритъма си на тренировка. Като правим упражненията по- бавно, издържаме повече време и мускулите ни работят съответно повече. Редувайте по- бавни повторения с по- бързи.

Наблягайте на по- слабите мускули, за да ги направите по- силни. Така ще постигнете по- добър баланс.

Тренирайте отделно всяка мускулна група. Не смесвайте различните видове упражнения в една сесия. Има упражнения, които изобщо не се допълват. Ако ги смесваме, няма да постигнем желаните резултати.

Разтегнете се. След като приключим с тренировката, трябва да направим упражнения за разтягане. Така ще намалим напрежението в мускулите. Така им помагаме да се възстановят.

Не пушете. Тютюнът замърсява тялото и се свързва с рака на белия дроб. Влияе негативно върху апетита и унищожава витамин С. Ако искате да развиете мускулите си, забравете за тютюна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване