Как да изразходим калории от един хамбургер?

barza-hrana

За да не напълнеем и с един грам, при това без да се лишаваме от някой свой каприз от време на време, трябва да прибегнем към подходящите упражнения.

Хамбургерът е сред най- разпространените храни в ресторантите за бързо хранене и понякога ни се иска да си хапнем, въпреки че знаем колко вреден за фигурата ни е всъщност. Обикновено го съчетаваме с пържени картофки и газирано или десерт, което добавя още излишни калории.

Един телешки хамбургер съдържа близо 250 калории в 100 грама. Вярно е, че не доставя протеин, но от тази храна можем да напълнеем много бързо, ако не се движим.

Как да изгорим калориите от един хамбургер? Една тренировка във фитнес залата за 1 час, в която включваме и тежести, е достатъчна да изразходим тези излишни калории. Добре е да изключите пържените картофи или да ги замените със зелена салата.

barza-hrana-saveti

Но ако изядем и пържените картофи? Те добавят още близо 500 калории в 100 грама, като 37% от тях са мазнини. За да изгорим тези 500 калории, трябва да направим 30 минути джогинг. Добре е да свикнете да заменяте пържените картофи с варени или на пара.

Как да изгорим калориите от парче торта?

Парче шоколадова торта съдържа 920 калории в 300 грама, като 50% от тях са мазнини. За да изгорите тези калории, карайте 3 часа колело. Сладкото най- добре да се яде сутрин, за да имаме достатъчно време да се изразходи. Ако ядем шоколад, най- добре да е чист – 70% какао.

Има и други видове упражнения, които ни помагат ефективно да топим излишните килограми. Например, скачане на въже. С плуване можем да изхарчим 360 калории за половин час, с танци – 180 калории за половин час.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване