Изберете тренировка според характера си – Видео

trenirovka-s-topka

Тренировката не трябва да е мъчение за вас. Ако до момента се замисляте два пъти преди да влезете в тренировъчната зала, може би не се открили подходящата тренировка за вас.

Да, тренирането е нещо много повече от това да се запишете в залата. Така, както избираме любима храна или музика, трябва да изберем и тренировката, която най- много ни харесва.

За да направите най- добрия избор, ви предлагаме няколко тренировки, подходящи за различните типове характер.

Методична

Ако сте подреден човек, на който му харесва рутината, изберете класическо занимание, като танци, аеробика, източни бойни изкуства и пр. Трябва да намерите и добър инструктор, който да ви мотивира и да изпълни очакванията ви.

Енергична

Ако лесно се отегчавате и имате нужда да скачате и да се потите много, тогава изберете тренировка като кросфит, бокс, зумба, танци на пилон и пр.

Спокойна

Ако не обичате интензивните тренировки, има и много спокойни варианти. Опитайте с упражнения за координация, разтягане и плавни движения. Йога, тай- чи, бели денс, пилатес, плуване, бални танци и пр.

Дръзка

Ако обичате адреналина, ви трябва нещо повече от спортна зала. Опитайте с екстремни спортове на открито – от каране на колело до триатлон. Футбол, баскетбол, танци и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване