Ето защо нямате резултати от тренировката:

fitnes-1

Ходенето на тренировка се е превърнало в задължителен ритуал за много хора през последните години. Често срещаме снимки на хора, които радикално са променили фигурата си чрез спорта и ни се иска и ние да постигнем същото.

Но губим мотивацията, когато очакваните резултати все не се появяват. Вероятно някой детайл ви убягва, а именно там е разковничето за разрешаване на проблема ви.

ПОСТОЯННИ ЛИ СТЕ?

Много хора твърдят, че ходят редовно на фитнес, но истината е, че не го правят с необходимото постоянство. Ако искате да постигнете резултати, трябва да си направите програма и да я спазвате: ако си поставяте за цел да ходите 4 пъти седмично, старайте се да ходите поне 3 пъти.

Ако ходите от време на време и не сте мотивирани, никога няма да успеете.

ПРОМЕНЯТЕ ЛИ ТРЕНИРОВКАТА СИ?

Може би сте започнали да забелязвате някакви резултати, но сте стигнали до момента, в който не настъпва никаква промяна. Ако правите едни и същи упражнения всеки ден за известен период от време, в един момент няма да имат същия ефект върху тялото ви, както преди. Освен това, ще ви стане скучно и ще загубите мотивация.

trenirovka-zavisimost-1

ГРИЖИТЕ ЛИ СЕ ЗА ХРАНЕНЕТО СИ?

Ако не се храним добре, колкото и да тренираме, няма да постигнем никакви резултати. Дори да ходите всеки ден на фитнес, ако ядете много мазна и сладка храна, спортът по никакъв начин няма да подобри фигурата ви. Включете в менюто си повече плодове и зеленчуци, ограничавайте мазното и захарта.

КАЧЕСТВО, НЕ КОЛИЧЕСТВО

Може да направите милион коремни преси или клекове, но ако не ги правите правилно, усилията ви ще са напразни.

ПРОМЕНЕТЕ МИСЛЕНЕТО СИ

Ако постоянно сте настроени негативно, трудно ще се справите. Лесно ще загубите мотивация и ще се откажете. Мислете, че всеки път ще се справите по- добре от предишния. Наслаждавайте се на движението. Бъдете търпеливи и не мислете кога по- скоро ще се видят резултатите. Промяната изисква време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване