Природна комбинация за отслабване – виж тук рецептата:

otslabvane-smes

Комбинацията от чесън, мед и ябълков оцет е мултифункционално средство, което помага при различни симптоми и заболявания. Особено подходящо е при лошо храносмилане, наднормено тегло и отслабване на имунната система.

Също така, като се има предвид съставките на сместа, тя действа противовъзпалително, аналгетично и като природен антибиотик.

ПОЛЗИ ОТ РЕЦЕПТАТА С ЧЕСЪН, МЕД И ОЦЕТ
Тази смес е много добро решение при проблеми с храносмилането, тъй като регулира естественото рН на стомаха.

Естествените киселини в оцета в съчетание с антибиотичния ефект на чесъна и меда, намаляват растежа на вредните за стомаха бактерии и помагат за развиването на тези, които са полезни. Сместа помага също при подуване и газове. Помага и за изхвърлянето на шлаките, натрупани в дебелото черво.

Всички тези действия са полезни за метаболизма, тъй като не само го ускоряват, но и помагат за балансираното на телесното тегло и нивата на глюкозата в кръвта.

Също така, комбинацията е полезна за сърдечно- съдовата система, тъй като съставките действат за намаляване на холестерола, контрол на кръвното налягане и добро кръвообращение. Помага и при болки в мускулите и ставите.

Сместа е много полезна и за имунната система, увеличава антителата и ни помага да борим по- успешно вирусите, бактериите и гъбичките.

otslabvane-smes-1

КАК СЕ ПРИГОТВЯ СМЕСТА?
Най- важното е съставките да са органични и качествени. Потърсете 100% натурални мед и ябълков оцет. Също така, купете български чесън, а не вносен.
Съставки:
–12 скилидки чесън
–200 мл ябълков оцет
–336 грама мед
Начин на приготвяне: Стерилизираме стъклено шише/буркан и слагаме вътре скилидките, нарязани на кръгчета. Заливаме с оцет и мед и разбъркваме с дървен с нещо дървено или от силикон. Съдът слагаме на тъмно и хладно място за 12 часа. След това, започваме да консумираме на гладно.

НАЧИН НА КОНСУМАЦИЯ:
–Приемаме по 1-2 лъжици от сместа 30 минути преди закуска. Ако искаме, можем да сипем количеството в чаша вода или сок, за да улесним приема му.
–В случаите на грип или настинка, се приемат по 2 лъжици на всеки 4 часа.
–Като добавка за отслабване, приемаме по 2 лъжици сутрин на гладно и 2 лъжици преди лягане.
–Не трябва да се консумира повече от указаната доза, за да не се раздразни стомаха.
За видим ефект, трябва да се приема няколко последователни седмици. Въздействието на сместа зависи от всеки организъм, както и от хранителните навици или състоянието на имунната система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Здраве, Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване