Отслабвайте със салати за вечеря – примерни рецепти:

salata-2

Ако искате да отслабнете, без да си давате много зор, имаме страхотна идея за вас. Достатъчно е да направите една единствена промяна в начина си на хранене, за да започнете да сваляте килограми, а именно – да промените вечерята си.

Последното хранене за деня трябва да е леко, да съдържа възможно най- малко калории. Много подходящо ястие са салатите. Една хубава салата не само ще ви засити, но и ще ви спаси от приема на много излишни калории.

Ето няколко рецепти, които да ви ориентират:

1 Зелена салата с пилешки гърди

Нищо по- хубаво от зелена салата вечер, когато искате да хапнете нещо вкусно и бързо. Комбинирайте рукола, няколко вида марули, спанак и пр. Ако имате кълнове, също ги добавете. На скара или в тиган запечете месото, което е нарязано на лентички. Добавете и няколко резена тиквичка. После добавяте към листата, може да сложите и няколко чери домата и готово.

salati-za-otslabvane

2 Салата от пилешко и броколи

Идеална вечеря. Почти не съдържа въглехидрати. Пригответе месото на скара. На пара сгответе броколи и моркови. Сервирайте зеленчуците, докато са топли. Може да добавите и зелени листа. Овкусете леко.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване