Диетична закуска топи мазнините за 30 дни – Ето как се приготвя:

otslabvane-zakuska-2

Здравословната закуска е от изключително значение. Не само пречиства тялото, но подобрява храносмилането и засилва организма. Освен това, помага да имаме красива кожа и хармонична фигура.

Предлагаме ви рецепта за закуска, която помага за отслабването, препоръчвана масово от експертите по хранене. Богата е на витамини и минерали, които подобряват вида на косата и кожата, стабилизират метаболизма и подсилват всички системи в тялото. Тази рецепта помага да се изчистим от токсините и шлаките, натрупани в организма, като пречиства идеално червата.

Закуската решава проблеми като запек и мързеливи черва, стабилизира теглото, подпомага изгарянето на мазнините и калориите. Ако консумираме тази рецепта в продължение на 30 дни, можем да отслабнем с до 5 кг.

Съставки:
– 2 лъжици брашно от овес
– 300 грама нискомаслен кефир
– Няколко сушени сини сливи
– Малко какао
– 1 лъжичка смелено ленено семе

otslabvane-zakuska-1

Начин на приготвяне:

Закуската се приготвя предната вечер. Сипваме 100 мл гореща вода върху сините сливи, покриваме и оставяме да изстине за 5- 10 минути.

В друг съд слагаме овесеното брашно, смеленото ленено семе и какаото. Сипваме кефира и разбъркваме добре.

След като нарежем сините сливи, ги слагаме при останалите съставки. Поставяме закуската в хладилника, където стои цяла нощ.

През първия ден може да усетите нещо по- особено в стомаха си, тъй като паристалтиката ще се раздвижи. Усещането обаче бързо ще отмине.

Скоро ще видите положителните резултати само от тази единствена промяна в режима ви!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване