5 веган рецепти за диетата ви

leshta

Веган диетата е сред известните начини за отслабване. Предлагаме ви 5 веган рецепти, които са подходящи за вашата диета за отслабване.

Тези ястия са много подходящи за следобедна закуска. Приготвят се лесно и бързо.

1 Салата от леща. Нарежете зелените листа на спанака и марулята. Нарежете няколко чери домата. Настържете морков. Сварете една чаша леща. Овкусете с малко зехтин, лимонов сок, сол и черен пипер.

2 Пълнени чушки с тофу. Намачкайте тофуто, овкусете го по ваш вкус със соев сос, черен пипер, ароматни подправки и пр. Разрежете чушката на две. Напълнете я и я сложете във фурната, за да се стопли.

gabi-s-chesan

3 Пълнени и печени гъби. Вкусни са и са нискокалорични. Напълнете ги с накълцан спанак, запържен лук. Запечете за няколко минути. Комбинирайте със салата.

4 Хамбургер със леща и гарнитура. Освен с леща, може да се приготви и с нахут, киноа, и др. Изберете най- любимото ви. Изпечете хамбургера на фурна или на скара.

5 Десерт от тиква. Чаша и половина пюре от тиква. Сипете го в тава за фурна. Овкусете с лук, чушки и няколко маслини. Запечете за няколко минути на фурна. Придружете със салата от зелени листа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване