Витамин С помага за топенето на мазнините

vitamin-c

Витамин С помага за топенето на мазнините, особено в областта на корема и стомаха. Затова, не пропускайте да включите достатъчно източници на витамина в диетата си.

Защо да намалим мазнините по корема с витамин С

Това е много опасно място за натрупване на мазнини. Води до вдигане на високо кръвно, промени в нивата на холестерола и намаляване на инсулина. Ако намалите мазнините в тази област на тялото, ще намалите и риска от тези здравословни проблеми.

Приемът на витамин С е задължителен за метаболизма на мазнините. Ниските му нива в тялото се свързват с увеличаване на теглото и увеличаване на обиколката на талията. Хората с ниски нива на витамин С трупат повече тлъстини в областта на корема, както и килограми като цяло.

navitsi-napalnyavane

Витамин С е необходим за производството на молекули, които се използват за доставки на кислород или за метаболизма на мастната тъкан. Без достатъчно витамин С, тялото не може да използва натрупаните мазнини. Тялото все още произвежда мастни киселини, за да получи енергия, но не е способно да я използва. Така мазнините се натрупват.

Недостигът на витамин С обезсмисля и тренировките ни, защото намалява възможността за трупане на мазнини , докато правим упражненията.

Витамин С е водноразтворим, съдържа се в повечето плодове и зеленчуци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване