Супер сок за отслабване от целина и ябълка

celina-sok

В търсене на бърз начин да намалим обиколката на талията, често прибягваме до прекалено строги диети, които могат да са опасни за здравето.

Въпреки че в първия момент рязкото редуциране на калориите изглежда, че дава ефект, почти винаги по- късно се появява негативен ефект на физическо и психическо ниво. Затова, експертите по хранене препоръчват да избираме здравословни и балансирани режими на хранене.

Добре е в един такъв режим да включите и шейкове или сокове за отслабване. Те са особено полезни в регулацията и контрола на задържаните течности.

Защо е полезен сокът от целина и ябълка?

Целината е много полезна за храносмилането. Помага за контролирането на проблеми като запек и газове. Може да регулира телесните флуиди, като увеличава производството на урина. Стеблата имат успокояващо действие при артрит, бронхит и подагра. Подобрява кръвното налягане и контролира високото кръвно.

yabalki-greni-smith

Ябълката ни осигурява ценни фибри, антиоксиданти и минерали. Тя е сред най- ефективните храни за отслабване. Има диуретично действие. Пречиства тялото от токсините. Намалява нивата на холестерола и има засищащо действие.

СОК ОТ ЦЕЛИНА И ЯБЪЛКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Много полезна комбинация за хората, които искат да отслабнат. Препоръчваме да добавите и парче ананас, за да си осигурите храносмилателни ензими.

Съставки:

1 зелена ябълка
3 стръка прясна целина
1 парче ананас
1 чаша вода (250 мл)
1 лъжичка мед

Начин на приготвяне:

Нарежете ябълката на няколко парчета. Отстранете семките и я сложете в блендера. Добавете измитата целина, парчето ананас и чаша вода. Разбийте всичко. Може да подсладите с лъжичка мед.

Пийте веднага, след като сте го приготвили. Включете го в сутрешната си закуска или когато огладнеете много.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване