Отслабването може да е лесно: 5 идеи как да го постигнете

otslabvane-tialo

За някои хора отслабването е по- труден процес. Но няма смисъл от оплакване. Ето няколко полезни съвета, върху които да се съсредоточите:

5 Забравете за кантара. Няма нищо по- лошо от това да се теглите всеки ден. Теглото зависи от много фактори: задържане на течности, денят и часът, в който го правите и пр. Обикновено варира с 1-2 кг през деня. Повечето експерти съветват да се теглим веднъж седмично, сутрин и с възможно по- малко дрехи.

4 Повече плодове и зеленчуци, по- малко бърза храна. Бързата храна е един от най- сериозните врагове на теглото ви. Не отделяйте толкова внимание на чипса и бисквитите, заместете ги с по- натурални варианти, като плодове и зеленчуци.

koremna-presa-1

3 Повече движение. Водите заседнал начин на живот. Има много начини да се раздвижите и да се забавлявате. Не е задължително всеки ден да се трепете във фитнеса.Има доста лесни начини да се движите повече, например: използвайте стълбите, ходете повече пеша. Когато се приберете, не бързайте да сядате пред телевизора. Разходете се навън или правете някакви упражнения у дома.

2 Без пържено. Чрез нея приемаме само вредни мазнини. Затова, избягвайте пърженото. Вместо него може да приготвяте храната на фурна или на скара.

1 Изхвърлете старите и грозни дрехи за тренировка. Ако си купите атрактивни дрехи за спорт, ще чувствате много по- голямо желание да ги използвате.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване