Отслабване на плажа: топ съвети

more-krasota

По време на отпуската си търсим почивка и спокойствие, което е идеалният момент да ревизираме начина си на хранене и да спечелим битката с килограмите. Стресът и напрежението от обичайното ни ежедневие затрудняват отслабването ни. По време на ваканцията си обаче, можем да обърнем внимание на фигурата си.

Ето важни съвети за отслабване, докато сме на плажа:

1. Пийте повече вода. Не само пречиства и хидратира, но и не добавя излишни калории. За да отслабнем, трябва да пием много вода. Пийте водата на стайна температура, като може да й добавите и лимон. На ден трябва да приемете поне 1,5 литра.

2. Леки закуски. Пропускането на хранене затруднява отслабването, защото метаболизмът става по- бавен. Не е добре да прекарвате повече от последователни 3-4 часа, без да сте яли. Може да си правите малки закуски, между сутрешната закуска и обяда, както и между обяда и сутрешната закуска: плодове, малко кисело мляко и пр.

more-tialo-2

3. Лек обяд. Яденето на нискокалорична храна не означава, че трябва да гладувате. Ето как може да обядвате: салата или таратор, филия пълнозърнест хляб, пилешки гърди.

4. Избягвайте рафинираните храни. Не яжте хамбургери, пици, дюнери, и пр, след плажа. Избягвайте продукти с много захар и консерванти.

5. Готвене на храната. Начинът на приготвяне на храната е много важен за това колко калории ще приемем. Зеленчуците, например, е добре да са сурови или сготвени на пара, за да запазят най- добре хранителните си вещества. Също така, добри начини за приготвяне на храна, са печенето на скара или фурна.

6. Разходки по плажа. Здравословното хранене трябва да се съчетава с редовно правене на физически упражнения. Възползвайте се от възможността да си правите разходки по плажа. Плуването също е много добър начин да изразходваме калории.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване