Напитка с джинджифил за топене на мазнини

otslabvane-5

Много често, за да започнем да сваляме килограми, трябва да стимулира по подходящ начин метаболизма на тялото. Има различни начини да го постигнем, но един от най- добрите варианти, е като комбинираме няколко неща.

Задължително трябва да имаме подходяща комбинация от съставки, които имат свойството да ускоряват метаболизма. Затова днес ви предлагаме една такава напитка. Ето как се приготвя:

Съставки:
– 2 литра вода
– ½ краставица
– 4 лимона
– Корен от джинджифил
– 10 листа от прясна мента
– Стевия или мед по избор

otslabvane-napitka-9

Начин на приготвяне:

Белим краставицата и я режем на тънки кръгчета. Също режем един от лимоните на фини резени. Останалите три изцеждаме. Добавяме краставицата, нарязания лимон, лимоновия сок и листата от мента в двата литра вода. Подслаждаме със стевия или мед. Смесваме добре и оставяме да се охлажда шест часа в хладилника. След това напитката вече може да се консумира.

Как да я приемаме?
Пие се по една чаша преди сън, всяка вечер. Резултатите бързо започват да се появяват.

Краставицата се състои от 90% вода и съдържа съвсем малко калории. Има мощно диуретично действие. Пречиства организма от токсините. Подобрява движението на червата и предпазва стените на стомаха.
Ментата подобрява храносмилането. Помага при проблеми със съня. Отпуска мускулатурата. Помага срещу стреса.
Джинджифилът е мощно средство за топене на мазнините. Ускорява метаболизма. Силен антиоксидант. Богат източник на аминокиселини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване