Напитка от 2 съставки за ефективно отслабване! Виж Тук:

dieta-4

Когато конвенционалните средства не помагат, винаги можем да разчитаме на природните решения.

В битката с излишните килограми, имаме възможност да използваме различни комбинации, които въздействат на мазнините по определен начин.

Днес ви предлагаме природно средство, което е лесно за приготвяне и много ефективно – пречиства тялото и предпазва от трупане на мазнини. Необходими са само две съставки – семена от чия и лимон.

Всяка от тези съставки е много здравословна и богата на полезни вещества. Комбинират се за приготвянето на напитка. Резултатът е страхотен! Важното е, че всяка от съставките е съвсем достъпна.

chia-limon-1

Рецепта за напитка за отслабване
– Сок от един лимон
– 1 лъжица семена от чия
– 1 лъжица мед
– 1 ½ чаша с вода

Начин на приготвяне:
Накисваме семената от чия във вода и ги оставяме за 1 час. После прецеждаме и смесваме с вода и лимонов сок. Слагаме в блендера. Смесваме добре, за да получим хомогенна смес. Сокът се пие всеки ден сутрин. Ускорява метаболизма и по този начин помага за по- бързото отслабване.

Свойства на лимона за отслабването
Предпазва от подуване. Пречиства тялото от токсините. Съдържа флавоноиди. Изчиства кръвта от мазнините. Съдържа полезната фибра пектин, която помага за контролиране на апетита. Заради алкалното си действие води до произвеждане на стомашен сок, който позволява по- доброто храносмилане на храните.

Свойства на чията за отслабване
Богата е на калций, който помага за по- доброто храносмилане на приетите мазнини. Ускорява метаболизма и топи мазнините по корема и талията. Намалява подуването. Заради богатото съдържание на фибри, чията регулира чревната функция и елиминира токсините от тялото. Чията засища идеално и намалява позивите на апетита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване
Един коментар по “Напитка от 2 съставки за ефективно отслабване! Виж Тук:
  1. Анонимен каза:

    Az sim polzval napitkata iraboti mn.dobre ,za dest dni svalih 2 kg ot tegloto si.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване