Най- подходящите храни за изгаряне на повече калории

dieta-teglo

Ако искате да изгаряте повече калории, ето кои храни ще ви свършат работа. Ролята им е да активират метаболизма и така да харчим повече енергия:

Водорасли фукус. Те са натурален стимулатор, богати на йод, които активират метаболизма. В същото време въздействат върху чревния тракт, предпазват от задържане на течности. Когато го консумираме преди хранене, помага за контрол на апетита. Може да се приема на капсули или като чай.

Зелен чай. Ако има безспорен помощник в отслабването, то това е зеленият чай. Ако пиете по 3 чаши на ден, улеснявате изгарянето на натрупаните мазнини и увеличава енергийния разход на метаболизма. Имайте предвид, че след 40 годишна възраст, метаболизмът се забавя, но зеленият чай може много да ви помогне.

zelen-chai

Крем- супи, зеленчукови сокове. Не само помагат за пречистване на организма, но и засищат. Преди основно ястие, могат значително да намалят апетита ни.

Овесени трици. За да поддържаме метаболизма си активен, е добре да включим в диетата си пълнозърнести продукти, като: хляб, паста, ориз. Не консумирайте храни от рафинирано брашно. Може да съчетаете триците с кисело мляко, да добавите плод.

Ролята на йода

Този минерал е жизненоважен за щитовидната жлеза, която определя скоростта на метаболизма ни. Дефицита на този минерал води до напълняване без видима причина, в съчетание с преумора. Съдържа се в морските водорасли, морските дарове, соленоводната риба, чесъна и лука. Винаги консумирайте солта умерено, като избирате йодираната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване