Кои са „подводните камъни“ в отслабването? Виж Тук:

otslabvane-9

Когато знаем кои са най- честите грешки в отслабването, можем да ги избегнем и без проблеми да свалим излишните килограми. Нека разгледаме в кои моменти можем да сбъркаме:

Не планираме предварително храненията си. Това често води до взимане на погрешни решения. Трябва да отделим малко време, за да седнем и да планираме внимателно менюто си за една- две седмици напред. Записваме необходимите храни и с този списък отиваме да ги напазаруваме. Трябва да имаме винаги наблизо храната, която имаме намерение да консумираме.

Много протеини и никакви въглехидрати. Този вид диети са много модерни в момента, но те не са здравословни в дългосрочен план. Освен това, тялото няма да има откъде да си набавя витамините и минералите, които се съдържат в зеленчуците, ядките, семената, бобовите култури и пр.

otslabvane-taliya

Изключваме всичките си любими храни (шоколад, пържени картофи, сладолед). По този начин диетата за отслабване ще се превърне в пълен кошмар. Можем да си угаждаме по мъничко, при това редовно, колкото да не ни пада настроението. Друг вариант е да изпробваме рецепти за диетични десерти. Това да си угаждаме обаче не означава, че целият ден можем да ядем каквото си искаме. Да се пропуска цял ден от диетата, също е голяма грешка.

Не знаем колко калории консумираме дневно. Това може да провали диетата ни или много бързо да си върнем свалените килограми. Така че е добре да отбелязваме някъде колко калории приблизително сме консумирали през деня.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване