Керцетин – натурално вещество за бърз метаболизъм и отслабване

otslabvane-kertsetin

Обичате да изпробвате нови алтернативи за отслабване? Вероятно отговорът ви е „да, но само ако са натурални“. Именно такава алтернатива ви предлагаме:

Представяме ви веществото керцетин. То се съдържа в много плодове и зеленчуци и е мощен антиоксидант.

Керцетинът е растителен пигмент, който принадлежи към групата на флавоноидите. Съдържат се в много пресни плодове и зеленчуци.

Флавоноидите, сред които е и керцетинът, са силни антиоксиданти, които пречистват от токсините в организма, като свободните радикали, сочени като основни причини за увреждане и изменение на нашето ДНК, включително и на клетъчна смърт.

Друго важно свойство на керцетинът е свойството му да контролира теглото, особено за хората, на които им е трудно да го постигнат с диета и упражнения.

otslabvane-kertsetin-1

Как керцетинът ускорява метаболизма?

Помага за намаляване броя на мастните клетки и предпазва от образуване на нови. Също така увеличава нивата на адипонектина, основен хормон за стимулиране метаболизма на захарта. Стимулира и ензим, който помага за здравословното топене на мазнините.

Най- хубавото на керцетинът е, че се съдържа основно в плодовете и зеленчуците, про това в големи количества. Така че, ако искате да възстановите нормалното си тегло, като активирате метаболизма на мазнините, можете да включите повече такива храни в диетата си.

Храни, богати на керцетин

-Плодове: ябълки, мандарини, портокали, лимони, грозде, череши, малини, къпини и боровинки

-Зеленчуци: лук, домати, броколи, зелени зеленчуци

-Подправки: салвия, магданоз

-Зелен чай

-Зехтин

-Червено вино

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване